Передзвоніть мені
Виберіть мову:
  • Українська
  • English
  • Русский

Загальний доступ до камери

Надання іншим користувачам доступу до ваших камер

Ви можете надати іншим зареєстрованим користувачам доступ до ваших камер для перегляду в режимі реального часу. Для цього потрібно у вікні налаштування параметрів камери перейти на закладку «Дати доступ». Відкриється форма для надання доступу до обраної камері (Мал. 3.10):

Мал. 3.10

У полі «Додати користувача»  введіть e-mail зареєстрованого на сайті користувача. При введенні перших чотирьох символів, відобразиться список користувачів, імена яких відповідають набраної комбінації. З цього списку ви можете вибрати потрібного користувача.

Після введення e-mail натисніть кнопку «Додати користувача». Новий користувач з’явиться в таблиці.

Для надання доступу обраному користувачу натисніть кнопку «Зберегти» (Мал. 3.10).

Кожному користувачеві можна надати свій рівень доступу.

Можливі рівні доступу до ваших камер задаються у меню, що випадає (Мал. 3.11):

Мал. 3.11

  • «Онлайн» дозволяє обраному користувачу переглядати вашу камеру в режимі реального часу;
  • «Архів» дозволяє обраному користувачу переглядати відеозаписи з камери;
  • «Повідомлення» дозволяє користувачеві переглядати повідомлення від камери;
  • «Завантаження архіву» дозволяє обраному користувачу завантажувати відеозаписи з архіву.

Надалі можна управляти наданим до камери доступом: змінювати розклад доступу (кнопка «Розклад»), час активності (кнопка «активна до»), а також можна відкликати доступ (кнопка «видалити») (Мал. 3.10).

Генерація тимчасової посилання для перегляду відео в браузері

Крім надання доступу до камер, в інтерфейсі Сервісу, можна згенерувати тимчасове заслання (прямий URL) для перегляду відео в браузері. Для цього на закладці «Дати доступ» (Мал. 3.10) потрібно натиснути кнопку «Додати тимчасове заслання». Відкриється форма «Згенерувати тимчасове заслання» (Мал. 3.12).

Мал. 3.12

Необхідно заповнити поля з датою і часом активації посилання, а також датою і часом відключення посилання, після чого потрібно натиснути кнопку «Генерувати посилання».

В результаті у вас з’явиться тимчасове посилання (Мал. 3.13), яке можна відкрити, скопіювати або надіслати поштою.

Мал. 3.13

Надалі це посилання можна відключити (а потім знову включити), або видалити з Сервісу.

Доступ до камер інших користувачів

Якщо хтось з користувачів надає вам доступ до своєї камери, то при вході на сайт, у верхній частині вікна вашого профілю, ви побачите повідомлення про це.

У колі елемента інтерфейсу  буде не 0, а 1 (або, інше число, що відповідає кількості камер). Клікнувши по цьому значку, ви відкриєте форму зі списком нових доступних камер (Мал. 3.14).

Ви можете або прийняти або відхилити цю пропозицію. Для цього натисніть відповідно на посилання «прийняти» або «відхилити».

Мал. 3.14

Якщо ви приймете пропозицію, то камера з’явиться в списку «Доступні мені камери». Якщо ви відхилите пропозицію, то з’явитися відповідний запис у розділі «Відхилені камери» (Мал. 3.15).

 

Мал. 3.15

Відхилені камери можна підключити. Для цього, в розділі «Відхилені камери» (Мал. 3.15) потрібно вибрати камеру і натиснути на посилання «прийняти». Після чого камера з’явиться в списку «Доступні мені камери».

 


Методи оплати: